Pages

Sunday, 15 April 2012

Unstable Mood.

Assalammualaikum hmmm hi guys :/
saya tak berapa nak okay kebelakangan ni. uhuk uhuk  and maybe eyra terasa annoying sebab saya selalu text dia :/ tanya dia pasal Amad lah. inilah, itulah hmmm.. Izzah pon mesti dah bosan selalu dengar aku cerita pasal Amad, jugak. T_T saya rasa macam tak tentu arah, takde hala tuju. saya tak tahu nak cari sape lagi, korang lah tempat mengadu :( Nak ngadu dekat nazrul haziq tuh, dia dah lah susah nak online, tak pakai phone lagi. boyprengg orang pulaktu ._. hmm..  dan bila dah terbiasa selalu sangat text orang, ni lah padahnya. takde orang text macam orang gila jadinya! ohhmannn sh*t T_T how sad is my lifes?! erh no one knows. Tapi saya tahu.. semua ni ada hikmahnyaaaaaaaaaa~ Cuma, saya kena kuat dan sabar untuk hadapi semua ni, ALONE   Putri nurul marisa seorang yang kuat, itu fakta :') tapi sabar saya ada had. dan mungkin saya tak kuat nak hadapi semua ni sendirian. saya perlukan sokongan daripada kawan kawan, yes awk semua lah kan kawan saya :( tah ape kena dengan saya tah!! unfriend orang sana, sini. heih ._. i dont know what is my problems exactly. saya selfish ke????? hmmm I wonder. tak tahu nak luah kan dekat sape lagi :( 

"Ya Allah, kuatkanlah hamba mu ini untuk menempuh segala dugaanMU dalam kehidupan ku ini Ya Allah.. "



Assalammualaikum.

No comments:

Post a Comment