Pages

Tuesday, 24 April 2012

Muhammad Firdaus Shidan. HAHA

Assalammualaikum :) HEY!!!


Ingat tak mamat ni sape? hahaha sape yang friend dengan kita dekat facebook mesti ingat kan? :D
Kita pernah buat gambar mamat ni jadi dp facebook. Crazy en? :O tak pernah jumpa pon padahal.harrharr 
Actually jumpa gambar dia dekat album kak yana, gambar diorang main chess M tahun lepas. hihi so I was adoring him.. >< hahaha adore bukan suka ye puan puan makcik makcik -_- lol. and kita mengade ngade sangat masetuh curi gambar dia buat dp. muehehhe evil me 3:D then semua orang tanya siapa ni? siapa tuh? jeng jeng jeng ~.~ Then baru baru ni, baru je habis MSSJ catur dekat Mersing. I met him ohyehyehhh ^^ jelly tak jelly tak? last day amik gambar dengan dia wee :D zhan yan dont be so jealousy okay ;p you dapat pergi M dengan dia I lagi jelly tau T_T haha nak tengok ea gambar dengan dia? jap jap ea...
*uploading*

Ni lah dia :D Muhammad Firdaus Shidan namanya ;) salam perkenalan cehh :p 
Tinggi serba putih orangnya :) Congrates bro dapat pergi M. tahun depan mesti lu sapu bawah18 EKK.
HAHAHAHAHA kbabaaai :) assalammualaikum.


No comments:

Post a Comment