Pages

Tuesday, 24 April 2012

MSSJ 2012

Assalammualaikum :) HEY!!!

hihi kita dapat pergi MSSJ catur alhamdulilah :) mula mula ingat tak dapat tau... sebab tahun lepas bawak no1-no4 je. tahun lepas no4, tahun ni no5 woahaa. nasib baik cikgu baik hati bawak 1-6 ^^ Rezeki. Alhamdulilah :) hahaha nak tengok tak gambar gambar nya? jeng jeng jeng :D



Team under P15 :) Rinduuuuuu nak tidur sebilik dengan korang seh :/ 
main kejar kejar lah, pukul pukul lah. woi sangat annoying tapi best!! haha ;) 

Ni mohd amirul ikhmal -.- suka cari pasal dan tak suka bergambar :p hahaha
ni gambar curi. padan muka kau XD lol kalau dia tahu... pfft ._.


Yang ni namanya azroy ;) baru darjah4. alalala comelnyaaa budak ni. paling muda dikalangan kiteorang semua :) dia sangat pemalu ye..... haha :*

Kak syera my tayunk uhuk :* HAHA gila annoying kak syera ni tapi caring gila ok :) 
kalau dia marah, dia memang marah. kalau dia caring, memang caring. 
I will miss you :') tahun depan kan tak jumpa.. 
btw Tahniah akak dapat pergi MSSM :) berbaloi penantian akak selama 5 tahun tuh. Alhamdulilah tumpang gembira :D *tengok gigi 


Ni farhanaaaaa my barbie girl ohyahh :*

So this is me :) haha gambar berangan ni pon cikgu upload dekat facebook. perh malu je >< dah lah banyak muka aku!! 

Okay tuh jelah gambar yang nak ditunjuk. Yang lain tuh... hmm :p MSSJ tahun ni paling best okay. memang rindu dekat korang gila gila lah nanti. CONFIRM!!! hihi k assalamualaikum. :)  

No comments:

Post a Comment