Pages

Monday, 9 April 2012

Dear Crush

Assalammualaikum :) ohhh Hello too. hihi
Dah lama kita tak update blog ni muehehe. malas tahap unta kuasa 3 :D Alalala kita selalu online pakai phone :( macam mana nak update? huuu. banyak cerita nak cite kat sini tapi ape kan daya..hahaha. bak pepatah jep sepah, barang yang lepas jangan dikenang :p Eh ni betul tau~ so lets go on dengan apa yang kita nak cerita harini okay ^^ 

'Dear Crush' amboihh kemain tittle entry kali ni kan ;) hehehe yes. saya tahu awak semua pon ade crush kan? so do me :( hikhik Dia tinggi tau ! katanya... tinggi dia 163 ohmyy. saya pulak 161 :D hahaha tapi haritu ade nampak dia balek latihan bola sepak tau ;') macam lagi tinggi je dari 163.. HAHAHA but but!! so ohsemmmmm *melt* *melt* *melt* that day hari selasa youuuu. 3 April <3 hikhik so balek sekolah excited nak text dia muehehehe. Balek terus amik phone and tetottettoteotetott :D then masing masing cakap esok nak jumpa and I was shoOoo excited!!!!!!!!! 

That dayy 4 April, I met you at your school canteen. Masa tuh ada mak kita kan? kita jumpa mak sebab nak mintak tanda tangan report card XD kebetulan awk pon ade dekat kantin! tengah makan and saya nampak awk beli air. hihi awak tinggi -.- nyampah tau. hahaha jersi nombor 7 :) haaaaaa sape ade kat situ mesti tahu. Lepastuhh masa dengan mak, saya nampak awk tengah berjalan ke arah belakang kita. saya dengar 'Ehemmm...Ehemmm" I thought it was you friends sayang. but its you!! hehehe then awk saya dengar lagi ade orang panggil nama saya. 'Arisaaaaa..' saya pandang belakang itu awk! k excited and melt in the same time  

Sampai sekarang suara awk terngiang ngiang dekat telinga saya hmmm :( I wonder... kenapa awk tak balas text saya macam dulu? kenapa tak angkat phone bila saya call? I miss you so much and you dont know it. Ingat tak kita main like like dulu ~..~ masetuh masing masing belum pernah tegur. you remember that??! I miss your name in my notiffication :( If you know that.... Its hurt actually when someone you love, ignore you. hmmm k assalammualaikum

No comments:

Post a Comment