Pages

Friday, 9 March 2012

hi baby I found you!!


assalammualaikum
kenal tak orang kat atas ni? KENAL TAK?! hehehe say hi to Nazmi Faiz ;)
Well. kita mimpi dia malam tadi !! Ohmyy... so melt melt melt kay *_* hehehehe 
NAK TAHU TAK KITA MIMPI APE? hihi sabar sabar
Bismillahirahmannirahim...
firstly, hehe arisa pergi stadium bukit jalil kot nak tengok Malaysia main bola, lawan sape? tak penting and tak tahu xD hehehe lepas habis game tuh kalau tak salah pergi sekolah dia yang kat bukit jalil tuhh~ konon nak jumpa dia hehehe. tunggu dekat bawah dorm dia lol then nampak dia naik tangga sorang sorang, then pergi lah berlari lari panggil dia XD haha dia lambai tangan jeee :( *how could you uhuk uhuk* lepastu tunggu lagi xD sampai dah nak senja tunggu hehehe. Then dia ade dekat pejabat sekolah, so mintak izin cikgu dia nak jumpa..  cikgu dia panggil dia, dia keluar then terusssssssssssssssssssss pergi dekat dia! lol dalam mimpi tuh dia lagi rendah :3 hehe tapi sepatutnya same tinggi kan? ^^ jalan sebelah sebelah awww XD Then yang ikut arisa pergi situ fyfy, aisya johan, iffah. Tuh je lah yang ade ._____. hehehe mase nak bergambar dengan dia tuh *he hold my hand* awwww ♥ why so sweet baby? har har marah awek dia aku cakap macam ni erk? >< kay kay pastuh spend time berdua dengan dia ennnnn ^^ bergambar banyak banyak hahaha.duduk sebelah dia borak borak macam dah lama kenal :D hihihi then before balek tuh cakap dekat dia "macam mane kita nak contact contact lagi?" "nak number phone nazmi ea" then amik kertas dengan pen, tulis nombor phone arisa untuk dia, dia tulis untuk arisa. perfghhh~ then cakap lah nak alamat sekolah jugak nanti boleh main tulis tulis surat! this time fyfy kot ke aisya amik gambar candid bergurau dengan dia   time tuh pakai baju malaysia yang warna kuning! ingat nak salin baju suruh dia autograf ;p amboihh XD *act aku tidur malam tadi memang pakai baju jersi malaysia ni pun!!!!!!!!!!!!* 
lepastuhhhh .......
boleh pulak terjaga tidur? ahhhhh ! ni yang sedih :(
tapi kan....
mimpi tuh rasa macam betul je hewhew ^^v
BUT
I hope dream comes true 
love yaa nazmi faiz ♥ xoxo
assalammualaikum, sekian!  






No comments:

Post a Comment