Pages

Tuesday, 2 August 2011

II

Assalammualaikum


ahad yang lepas ~ kami telah ke jusco secare beramai ramai . hek elehh ayat nak mcm karagan ? PODAA! *ayat alyn* hehe 
around 7 am aku dah bangun ._. cepatt tak cepatt kan ^^ hehe smngat wehh , nak beli baju kat padini . ade sale :D wewwitt ^^ 
hikhik so , 9.45 mak hantar g bas stand . cepat lagii XD
haha smpai sane pkul 10.10 kott . hmm mcm tuh lah rasenya . 
smpi sne terus g padini . muehehe. tgok tgok jek duluu . beli kemudiaan eh :p
Then tunggu Alyn Izzah Wani datang . Makk oihh == lambat gila bebudak ni sampai kann.
haish . whatever lah yg pnting diorang datang :)
hihi then kite orang jalan jalan kejapp tapi tetiba ubah fikiran nak tgok wyg dulu ^^ haha 
Tgok cite Mr. Propper's Penguin :D





No comments:

Post a Comment