Pages

Tuesday, 23 August 2011

Bila 3 'A' didenda !

Assalammualaikum :)


hehe nak cerita pasal harini ^^ 23 Ogos 2011 . tetttt ! tarikh yg tak akan dilupakan ! XD hahaha ade sebab taw kenapa. nak tahu ? jap jap kena taip dulu then bace ea c(;
hewhew ^^ so start the story ! pagi tadi me, datang pagi . Izzah ajak ~ dia kate nk color poster. but the fact is , dia pergi mengecat kain rentang kelas dia :'3 hahaha LOL izzah.
then biarkan aku sorangII buat bodo -.- tenenenene then tghII dduk ni ade orang lalu lah depan arisaaa :o opss opss dia snyum lah kat kita XD wahh :p Ehhh, lari pulak dari topik Bila 3 A didenda . HAHAHAHAHAHA nakk tahu 3 A tu ape ? 3 A tu ialah, jeng jeng :D

  1. A for Arisa
  2. A for Atika
  3. A for Aten
see ? 3 A kannn ^^ hehehe mcm ni , tadi mase masuk kelas aten bwk cat yg lebihan smlm tak hbis . then dia bagthu arisaaaa, techer suruh hias kelas pakai cat tuh ~ tuptup semangat lew .____. hehe #tak serik punya budak -.- smlm dah kena buat lagi ! padan muka kena mara :p so, firstII buat setitik cat pun taraaak ! but bila budak laki masuk, puihh baju aku -.-'' korang ke hulur hilir dgn berus cat.zzzz then techer kate tak jadi yg korang pergi manambah lagi kenapa ~.~ aku suruh turun masuk dewan taknak. sruh kemas barangII cat taknak kann dah SB masuk kelas then maraaaaaaII ~ haizz aku jugak yg kena jwb -.- tapak tngn tuh semua, gmbr toyol hitam . LOL hahahahaha BERDEKAH gilaaaaaa ><' tenenenenene then Cikgu pergi call teacher :O haaa dah masuk kena bebel reramai == lahaii membazirnya ape yg dah kitaorang lukis kena cat balek warna asal ~ adeshhh tapi asal perempuan yg kena cat balek padahal laki yg menyemak kat depan tu ? sbb tak boleh diharap :p hewhew kitaorangg jugak yg kena cat.nyenyenyenyenyenye smpi habis pulak tuh -.- yg aku geram si saidatur ni boleh pulak pergi percikII cat -.- baju putih jadi ade polka dot merah tahu ! zzzz so, balek rumah kena membebel :'/
sad~ hehehe k assalammualaikum kbaii :)
# aku dah fedup dah dgn cat-2 ni ! grr but seumur hidup tak pernah kena denda mcm ni XD berdekah ! hahahahahaha Unforgetabble 

No comments:

Post a Comment