Pages

Saturday, 16 July 2011

Iffah Illina si kecik yang comel :D

Assalammualaikum,



Do you know her ? :) 
Name dia Iffah Illina binti Rosli . haaa iffah, betul kan name ayah kau? ._.
hehe. 13 years old girl tapi kecik jek dia ni :3 birthday dia 16.12.1998 

k. tak silap aku first time kenal dgn dia, mase pergi coral speaking peringkat Daerah . mase tuh dia pkai crmin mata. muahaha! laen gila muka dia dgn muka dia yg skrg ni . kihkih 
that time , kite orang kongsi bas. and tak silap aku dia dduk bhgian depan depan ~ and kalau aku tak salah lagi, dia dgn sape tah kwn dia lgi sorangg, pkai crmin mate jgk :3 diorangg kot yang paling over bergambar mase dlm bas tuh . hehe jgn mara iffah ._. tapi betul kan ;p
hehe then a few after UPSR kott kalau tak salah, dia add aku :] 
hehe then dia yangg tegur dulu taw ;] Yes Iffah awak friendly :D hahaha then chat chat and kau memang suka tukar DP :3 muehehe~
And then aku buat skype :] then kita dgn Eyraaa skypinggggg, webcam-inggggg smpi tgh mlm, kn kn ^^ 
ade satu malam tuh aku kena kan, ingat tak yang kau mase tuh kat bilik sorangg2 webcam dgn aku . then aku ckp bwh katil kau ade GHOST hehe
then night bfore nak g daftar skola skype lagi :] tpi skjaapppp jek ~ huhh.
esok pagi aku smpi awal :3 tak nmpak kau pon ~.~ rupanyaaa kau datang lambattt. haha masetuhh aku tegur kau tpi kau malu-2 XD tapi yang sadnye tak 1 kelas ngn kau T.T haaa~
nasib baek ade si suraya tuh kat kelas aku , kalau tak FA T.T then smpi skrg kite still kawan even ade gado2, Alaaa normal lahtu gado kn? :)
hihi I hope u will be my bestfriendsforever :'D Iloveyou <3


2 comments: